banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Manisada Beşiktaş hazırlıkları başladı
Süper Liginde mücadele eden Manisaspor, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı boş geçirmeyerek, 19 Mayıs Stadında daha önce hazırlık maçında mağlup olduğu Spor Toto 3. Lig ekibi Altınordu ile karşılaştı.Sahaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkan Manisaspor, Ahmet İlhan ile öne geçti ve Momha ile Ergin Keleşin attığı gollerle sahadan 3-0 galip ayrılan taraf oldu.

Maçın ilk yarısını Ahmet İlhan ve Momhanın golleriyle 2-0 önde bitiren Manisaspor, ikinci yarıda kadroda değişiklik yaptı.

Oyuna ikinci yarıda dahil olan Ergin Keleşin attığı golle sahadan 3-0 ayrılan Manisapsorda, karşılaşmanın her iki devresinde futbolcuların sergilediği performans ve mücadele, gerek teknik heyetten gerekse maçı izleyen taraftarlardan alkış aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.