banner2
Öne Çıkanlar Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Urfa Haberleri Şanlıurfa Balıklıgöl

Mamadou Niangdan G.Saray isyanı!

Derbide kaburgasından sakatlanan Mamadou Niang, saha içinde çok şiddetli darbelere maruz kaldığını ve hakemlerin de bu kural dışı sertliğe prim tanıdığını savundu. Niang, Galatasaray maçında gösterilmeyen kartların ve hatalı kararların sonucu etkilediğini de öne sürdü.

Fenerbahçe Can Bartu Tesislerinde bir basın toplantısı düzenleyen Mamadou Niang, ilk olarak Bursaspor maçına değindi ve Bursaspor maçı son derece zorlu, bir o kadar da karmaşık bir maç olacak. Bursaspor ligin lideri ve şu ana kadar gösterdiği performansla da bunu hak etmiş durumdalar. Tüm bunlara rağmen Fenerbahçenin, Bursadan iyi bir neticeyle döneceğine inanıyorum. Futbolcular olarak da bu durumun farkındayız diye konuştu.

ÇOK ŞİDDETLİ DARBELER ALIYORUM
Sakatlığı ile ilgili bilgiler veren ve sertlikten yakınan Niang, Galatasaray maçında aldığım darbeye bağlı olarak maçtan sonra ve maçın ertesi gün şiddetli ağrılara maruz kaldım. Sağlık heyetinin büyük desteğiyle gün gün gelişiyorum, daha iyiye gidiyorum. Bir futbolcuda çok az rastlanacak hatta hiç rastlanmayacak bir sakatlık. Kendi açımdan böyle bir sakatlığı ilk kez yaşıyorum. Saha içerisinde o kadar şiddetli darbelere maruz kalıyoruz ki. Hakemler de müsamaha gösteriyor, faul çalmıyor, durdurmuyor. Bu da son derece sinir bozucu bir durum. Pozisyonu çok iyi hatırlıyorum. Maçlarda tamamen kendimi vererek oynuyorum. Maçın her anını saniyesini hatırlıyorum. Maçları daha sonra kasetten tekrar izleme gibi bir takım alışkanlığım da var diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.