banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Malatya, Urfabldsporu gözüne kestirdi

 Şanlıurfa Belediyespor ile kendi sahasında Pazar günü oynayacağı karşılaşmanın taktik çalışmasını yaptı.
Malatya İnönü Stadı'nda, Teknik Direktör Nihat Balan yönetiminde çalışan turuncu yeşilli takımda ameliyat olmak üzere İstanbul'a giden Tuncay Selçuk antrenmana katılmadı. Sakatlıktan kurtulan Volkan Keskin ise takımdan ayrı düze koşu yaptı.
Düz koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan antrenman dar alanda kısa pas çalışmasının ardından taktik ağırlıklı çift kale maçla sona erdi. Çift kale maç esnasında sık sık oyunu durduran Teknik Direktör Nihat Balan, futbolculara uyarılarda bulundu.
Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Teknik Direktör Nihat Balan, ekstra play-off'u düşündüklerini, takımın hazırlıklarını bu yönde yaptıklarını söyledi. Balan, şunları kaydetti: "Artık son 2 maçımız kaldı. Bu maçlarda da aynı görüntü içerisinde olacağız. İyi oyun oynayıp, iyi mücadele edeceğiz. Kendi sahamızda son maçımız. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Ekstra play-off içinde son provalarını yapıyoruz. Ekstra play-off öncesinde hazırlık maçı yapma şansımız olmadığı için lig
maçlarında hazırlanmaya çalışacağız. Kafalar ekstra play-off'ta ama Şanlıurfa Belediyespor ile önemli bir maç oynayacağız. Bu karşılaşma ligin alt sırasını yakından ilgilendiriyor. Kazanmak için elimizden geleni yapacağız. Kendi sahamızda oynayacağımız son maç, buradan iyi bir şekilde ayrılmak istiyoruz. Kendi sahamızda oynayacağımız bu maçı kazanarak, seyircimize veda etmek istiyoruz" dedi.
EKSTRA PLAY-OFF'TAN ÇIKMAK İSTİYORUZ
Balan, bütün hesaplarını ekstra play-off'a göre yaptıklarını ifade ederek, "Play-off maçları Muğla'da yapılacak. Ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz. Orada kampa girip, çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bizim adımıza uzak bir şehir olduğu için taraftar noktasında sıkıntı olacak. Biz daha yakın bir yer bekliyorduk. Seyirci açısından dezavantaj olacak. Rakipler hakkında da bilgiler topladık. İyi takımlarla mücadele edeceğiz. Bütün takımlar, iyi kadro oluşturdular. Bizde iyi bir takımız ve iyi bir sınav
vermeye çalışacağız. Ciddi ve sert geçen bir play-off olacak, buna da hazırız. İyi bir görüntüyle sonuca ulaşmak istiyoruz. Play-off'ta bir takım çıkacaksa, o takım biz olmak istiyoruz" diye konuştu.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.