banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Maça giden bayanların biletleri Şanlıurfaspor karşılayacak
Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta lider durumda olan Şanlıurfaspor'un Yönetim Kurulu GAP Arena Stadyumu'nda 30 bin kişi önünde mücadele etmek için ve  bayan taraftarları tribünlere toplamak için bir karar aldı.

Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç’in “bayan taraftarlarında tribünlerde görmek istiyoruz” talebi doğrultusunda toplanan Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu aldığı kararla bayan taraftarların numaralı sağ bölümünü ayrıldığını ve bayan taraftarların bilet ücretlerini Şanlıurfaspor Yönetim Kurulu tarafından karşılanacağını belirtti.

Kalan 9 maçta Şanlıurfaspor’lu bütün taraftarları aralarında görmek açısından böyle bir karar aldıklarını belirten yönetim, Her maça final havasında çıkacaklarını, inançlarının tam olduğunu ellerine geçirdikleri avantajı kullanarak şampiyonluk olmak istediklerini ifade ettiler.

HAZIRLIKLAR DEVAM EDİYOR

Öte yandan Şanlıurfaspor, GAP Arena stadyumunda oynayacağı Ofspor maçının hazırlıklarına devam ediyor.

GAP Arena stadyumunda Kemal Kılıç nezaretindeki ekip ısınma düz Koşu ve beşi iki dar alanda kısa pas çalışmasının ardından kondüsyon ağırlıklı bir çalışma yaptı.  90 dakika süren çalışmada “Kılıç” antrenmanı yarı sahada çift kale maçla tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.