banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Lualua Şanlıurfaspor'da!..

Akhisar Belediyespor yönetimi ile son kez masaya oturup bonservisini alan Lualuau, Süper Lig’de yeşil-siyahlılar ile 24 müsabakaya çıktı ve 1 gol, 3 asist yaptı.

Lualua Süper Lig kariyerinde Karabükspor, Çaykur Rizespor ve Akhisar Belediyespor formalarını giyerek toplamda 85 karşılaşmada 18 gol kaydetti.

Bir süredir görüşmeler yapan Şanlıurfaspor Bonservisini elinde bulunduran oyuncuyla anlaşma sağladı. bugün imza atması beklenen Lualu ile ilgili olarak Kulübün açıklama yapması bekleniyor.

Lomana LuaLua Kimdir?

1980  doğumlu Demokratik Kongolu futbolcu. Kariyeri boyunca İngiltere, Yunanistan ve Katar liglerinde forma giyen LuaLua 23 Mayıs 2012 tarihinde Kardemir Karabükspor'la 2 yıllık sözleşme imzaladı.Lua Lua Kardemir Karabükspor formasıyla çıktığı ilk yarıdaki 17 maçt 5 gol 4 asist yapmıştır. 2013-14 sezonunda kadro dışı kalan LuaLua, Ocak 2014'te Rizespor ile sözleşme imzaladı. 2 Şubat 2015'te Akhisar Belediyespor ile sözleşme imzaladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.