banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Urfa Haber haber Haliliye

Lorenzo şampiyonluğa uzandı
Moto GPde sezonun 15. yarışı olan Malezya Grand Prixini 3. sırada tamamlayan Yamaha Factory pilotu Jorge Lorenzo, şampiyonluğa uzandı..

Bu sezon sadece 2 kez podyumun dışında kalan Yamaha Factorynin İspanyol pilotu Lorenzo, Malezya Grand Prixsinde 3. olarak sezonun bitmesine 3 yarış kala şampiyonluğunu ilan etti.

Jorge Lorenzo, genel klasmanda en yakın rakibi olan vatandaşı Dani Pedrosanın omuzundaki sakatlık nedeniyle katılmadığı Malezya Grand Prixsine pole pozisyonunda başladı.

İlk 9a girmesi halinde şampiyonluğu garantileyecek olan Lorenzo, yarışı fazla zorlanmadan 3. sırada bitirdi ve mutlu sona ulaştı. Malezya Grand Prixinde birinciliğe Valentino Rossi ulaşırken, ikinci sırayı Andrea Dovizioso aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.