banner2
Öne Çıkanlar ABD MHP PapeAlioune Ndıaye Kırgızistan milli takımı Kökünü Kurutma Operasyonu

Lionel Messi kaçırdığı golle saç baş yoldurdu VİDEO
İspanya Ligi La Liga'da bu sezon işler RealMadrid lehine döndü. En yakın takipçisiBarcelona'ya El Clasico'da Barnebau'da yenilmesine karşın Real Madrid 7 puanlık farkı Katalan ekibinin puan kayıplarıyla sürdürüyor....

MESSİ BARCELONA'YI 2 PUANDAN ETTİ

Geçen sezon tüm kupaları toplayan ve Messi'nin 3 cephede 50'ye yakın gol attığıBarcelona'ya bir haller oldu. Katalan ekibini en son golsüz berabere kaldığı Villareal deplasmanında yıldız golcüsü Messi yaktı. Messi, kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda topu filelere değil auta attı. Arjantinli yıldızın kaçırdığı gol video paylaşım sitelerinde tık rekorları kırarken Real Madrid taraftarları penaltı kaçıran Messi için Katalan ekibinidestekleyen taraftarlara 'Golcünüz bunu nasıl kaçırdı' diye göndermede bulundu.

İşte Lionel Messi'nin kaçırdığı gol...



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.