banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Lider Şanlıurfaspor, Balıkesir hazırlıklarına başladı
Spor Toto 2. Beyaz Grupta liderliğini devam ettiren Şanlıurfaspor Balıkesirspor maçının hazırlıklarına kendi tesislerine yaptığı antrenmanla başladı.

Tam kadro yapılan antrenmanda futbolcuların hırsı teknik ekibi sevindirdi. Balıkesirspor maçının önemine dikkat çeken Şanlıurfaspor’un başarılı Teknik Direktörü Kemal Kılıç, deplasmanda oynayacakları bu maçtan da galip ayrılarak, şampiyonluk yolunda emin adımlarla yürümeye devam etmek istediklerini dile getirdi.

Maçın seyir zevkinin yüksek olacağına ve kaliteli geçeceğine inandığını belirten Kemal Kılıç, `Balıkesirspor güçlü bir takım, ancak biz de kazanıp elimizde olan avantajı devam ettirmek istiyoruz` dedi.

Öte yandan uzun süredir sakatlığından dolayı kadroda yer alamayan Özgür Özkaya’da takımla birlikte çalışmalara başladığı mutlu olduğunu söyledi. Özkaya,”  Ayak tarak kemiğinden bir sakatlık yaşadım tedavi sürecim tamamlandı artık takımla birlikte çalışmalara başladım en kısa zamanda hocamız uygun görürse takımdaki yerimi alacağım” dedi.

BALIKESİR MAÇI ZOR GEÇECEK

Balıkesirspor maçını da değerlendiren Özkaya, Balıkesirspor ligin güçlü takımlarından biri zor bir maç olacağını sanıyorum fizik gücün ön planda olacağı bir maç olacak o açıdan 90 dakika ayakta kalıp bu zorlu Balıkesirspor maçı almak istiyoruz bunun içinde elimizden geleni yapacağımıza kimsenin şüphesi olmasın”  diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.