banner2
Öne Çıkanlar Balıklıgöl deniz üssü İstanbul Sözleşmesi derhal iptal edilmeli Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği (ŞASEMKOM) Kur’an-Kerim

Lider Denizlispor Boluspora bileniyor
Denizlisporlu oyuncular, pazar günü Boluspor ile yapacakları karşılaşmanın hazırlıklarını, teknik direktör Hamzaoğlu yönetiminde Şemikler Haluk Ulusoy Tesislerinde sürdürüyor.

Yeşil siyahlı takımın teknik patronu Hamzaoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boluspor maçının hazırlıklarına günde çift idman yaparak devam ettiklerini söyledi.

Herkes bizim iyi bir takım olduğumuzu, bu ligin üzerinde bir takım olduğumuzu söylüyor diyen Hamzaoğlu, şöyle konuştu:

Ama bunun bizde rahatlık durumu yaratmaması gerekiyor. Çünkü, Denizlispor, ligin üstünde diye insanları konuşturarak, bu ligin takımı olmaya çalışarak bu mücadeleyi vererek, bu intibayı uyandırdık. Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor. Yine bu ligde nasıl mücadele ediliyorsa, aynı oyunu ve mücadeleyi oynamamız ve sahaya yansıtmamız gerekiyor ki bu durumumuz devam etsin. Oyuncularımız ve bizler bu şekilde düşünüyoruz. Eğer herkes gibi kendimizi bu ligin üzerinde gördüğümüz zaman bu bizim için dezavantaj olur.

Geçtiğimiz hafta sonu oynanan Kartalspor maçını geride bıraktıklarını ifade eden Hamzaoğlu, Bolusporun zirveye oynayan iyi takımlardan birisi olduğunu kaydetti.

Bolu deplasmanından iyi sonuçla dönmeyi amaçladıklarını belirten Hamzaoğlu, şunları kaydetti:

Amacımız iyi sonuçla dönmek. Çalışmalarımız bu doğrultuda devam ediyor. İnşallah orada istediğimiz oyunu oynayıp istediğimiz sonucu alıp, tekrar Denizliye döneriz. Bu maçın önemi bizim için bir kez daha arttı. İki hafta maçımız yok. Bir haftayı boş geçireceğiz. Dolayısıyla buradan alacağımız puanlar bizim için daha iyi olacak. Bolu deplasmanında en kötü şartlarda 1 puan ile dönmemiz gerekiyor, ama biz yine üç puan için oynayacağız. Bunu başaramasak da en kötü beraberlikle dönmemiz gerekiyor

-ZİRAAT TÜRKİYE KUPASINDA HEDEFİMİZ GRUPLARA KALMAK-

Ziraat Türkiye Kupasında hedeflerinin gruplara kalmak olduğunu açıklayan Hamzaoğlu, Bolu deplasmanının ardından yine deplasmanda 20 Ekim Çarşamba günü Eskisehirspor ile kupada karşılaşacaklarını söyledi.

Eskişehirspor maçının da zor geçeceğini ifade eden Hamzaoğlu, Hedefimiz kupada gruplara kalmak. Bolu maçından sonra maçımızın olmayışı bizim için iyi oldu. En azından oyuncularımıza bir dinlenme süresi vereceğiz. Eskişehir maçından da direkt Adanaya geçeceğiz. Bu üç maçı en iyi şekilde atlatmaya çalışacağız. Gürayın dışında sakat ve cezalı futbolcumuz bulunmuyor diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.