banner2
Öne Çıkanlar Diyarbakır URFASPOR İstanbul Mardin Faruk Çelik

Kutlu Doğum Dönerinde İzdiham


Suruç Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneğinin koordinesinde yapılan etkinlikte kimi esnaf ücretsiz döner ekmek dağıtırken, kimi berber ise ücretsiz tıraş yaptı. Etkinliğe katkı olsun diye bazı fırınlar ise ekmek dağıttı, oto lastikçileri patlak lastikleri tamir etti, pastane ücretsiz pasta ve şerbet, çaycı bedava çay dağıttı, hatta cep telefoncular ücretsiz telefonlara melodi yükledi.
Ekmek arası döner dağıtılırken, çocuklar izdihama neden oldu. Koordinasyonu yapan Fevzi Şahin, "Suruç olarak halkımızın top yekun Kutlu Doğum Haftasına katılma noktasında bazı etkinlikler yapmayı düşündük. Bunlardan bir tanesi ise Suruç Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği olarak döner dağıtım çalışması planladık. Ayrıca teklif ettiğimiz esnafımız bizzat bu işe katıldılar. Bazıları bedava tıraş yaptı, bazıları bedava çay, bazıları pasta şerbet dağıttı. Cuma günü de Ulu camide inşallah kısmet olursa ayran ve şerbet dağıtacağız. Diyarbakır'da yapılan etkinlikleri gıpta ile seyrediyoruz, inşallah diliyoruz ki önümüzdeki yıllarda Diyarbakır'da olduğu gibi Suruç'ta da bu gibi etkinlik olur" dedi.

İHA

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.