banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

Kurumlar arası futbol turnuvası başlıyor

Şanlıurfa Bakkallar ve bayiler Esnaf Odası tarafından geçtiğimiz yıl da düzenlenen ve 500 yataklı hastane takımının Şampiyonluğu ile biten turnuvanın bu yıl ki etabı Cuma günü Çulcuoğlu halı sahasında başlayacak.

 

Konu hakkında bir açıklama yapan Oda Başkanı Mehmet Altun “İlkini geçtiğimiz yıl düzenlediğimiz ve bu yıl tekrarlayarak artık geleneksel hale getireceğimiz dostluk halı saha turnuvamız Cuma günü başlayacaktır” diye açıklama yapan Oda Başkanı Mehmet Altun  Bu turnuvayı düzenlememizin amacı üyelerimiz ve Odamız ile kurumlar arasındaki sosyal diyalogu geliştirmek ve bir araya getirerek kaynaşmayı sağlamaktır. Bu yıl ki turnuvayı Ticaret Meslek Lisesi mezunları Derneği ile birlikte düzenliyoruz. Turnuvada birinci olan takıma kupa, ikinci olan takıma plaket üçüncü ve diğer tüm katılan takımlara berat verilecektir. Turnuvaya 12 takım iştirak etti” dedi.

 

TURNUVAYA KATILAN TAKIMLAR ŞUNLARDIR

 

1-BAKKALLAR VE BAYİLER ODASI

2-TİCARET LİSESİ MEZUNLARI DERNEĞİ

3-VALİLİKSPOR

4-SOSYAL GÜVENLİK KURUMU (SGK)

5-İPA (İL EMNİYET ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ)

6-TUGAY KOMUTANLIĞI

7-İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

8-ŞANLIURFASPOR TARAFTARLAR 63 DERNEĞİ

9-FİAT ÖNKOL

10-ORTADOĞU SAĞLIK MERKEZİ (OSM)

11-BARO

12-DOĞUM HASTANESİ

 

Kurumların; Dostluk, Kardeşlik ve centilmenlik olan spor ile kaynaştırmak için bu turnuvayı düzenlediklerini belirten Başkan Altun; “Çulcuoğlu halı sahasında 6 Nisan Cuma günü Saat 17:00 de başlayacak olan turnuvayı izlemek üzere tüm üyelerimizi ve sporseverleri davet ettiklerini” dile getirdi.

www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.