banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kupa geyikleri

Beşiktaş’ın Türkiye Kupası’nı müzesine götürmesinin ardından siyah-beyazlı taraftarlar büyük sevinç yaşadı. Taraftarlar, ezeli rakip Fener’i kızdıracak göndermeler yaptı.

 

Türkiye Kupası finali nefes kesen bir mücadeleye sahne oldu. Penaltılar sonucunda kupanın sahibi Beşiktaş oldu.

 

Maç bitti ama espiriler bitmedi. Sosyal paylaşım sitelerinde konusu 29 senedir Türkiye Kupası’nı kazanamayan Fenerbaçe’ydi.

 

İŞTE O ESPİRİLER;

Taraftarlar, Devlet Bahçeli’nin internette tıklanma rekoru kıran ’Pöskevit’ sözlerine gönderme yaparak espriler üretti.

 

* Evinizde Fenerliler, televizyonun karşısına dizilmiş oturuyorlar, karşısında Türkiye Kupası finali şakalaşıyorlar. O Fenerli aklından geçiriyor; benim de bir kupam olsa, benimde bir Quaresmam olsa, başkan bana niye almıyorsunuz diyor, bizde niye yok diyooooorrrrr.

 

* Kupa alıyorlar, kutluyorlar, şakalaşıyorlar. Bizim de kupamız olsa biz de kutlasak. Aziz Başkan, biz niye alamadık bizde niye kupa yok.

 

* Rüştü Fenerde bu kupayı göremedi, Aurelio Fenerde onada nasip olmadı , Mert Nobre aynı şekilde oda kupa göremedi Bunların BEŞİKTAŞA gelme sebebleri Kupaya olan hasretleri FENER NERELERE DÜŞTÜN. Fenerde kupa ya hasret olanlara kapımız acıktır.

 

ÇARŞI’DAN EZELİ RAKİBE KIZDIRACAK ESPRİ!

Beşiktaş’ın bir numaralı taraftar grubu Çarşı da, internet sitesinin girişine "Yıl 1982. O gün Beşiktaşlı doğanlar, bugün 8. kupayı kaldırdı. Anlayana" şeklinde Fenerbahçe’yi hedef alan bir görsel hazırladı. Hatırlanacağı gibi Fenerbahçe 29 yıldır Türkiye Kupası’nı kazanamıyor.

Haber 7 - Habertük - Hürriyet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.