banner2
Öne Çıkanlar Urfa Şanlıurfa Balıklıgöl Urfa Haberleri Yetim Der Onur Bilgen

Kötü gidişe Çorumda son vermek istiyoruz

 bugün deplasmanda  Çorumspor'la oynayacak. Leblebisiyle meşhur olan Çorumspor'u ilk maçta Şanlıurfa Arena Stadyumu'nda 3-2 yenen Sarı-Yeşilli ekibimiz, bugün ki karşılaşmadan da galibiyetle ayrılarak hem kötü gidişe son vermek, hem de ekstra Play-Off şansını sürdürmek istiyor.


Çorumspor ile Şanlıurfaspor arasındaki karşılaşma bugün saat 14.30'da Dr. Turhan Kılıççıoğlu Stadı'nda oynanacak. Müsabakayı Mürvet Sezer yönetecek. Gezer'in yardımcılıklarını ise, Ahmet Uğur Bilgin ile Adem Köse yapacak. 4. Hakem olarak da İbrahim karaca görev alacak.

10 puanla grubun son sırasında yer alan Çorumspor'a konuk olan Sarı-Yeşilli ekibimiz, son hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamladı. Son haftalarda aldığı başarısız sonuçlarla biranda inişe geçen Şanlıurfaspor, bu maçı kazanarak hem moral bulmak hem de yeniden çıkışa geçmeyi hedefliyor.

Sarı-Yeşilli ekipte, bu hafta içerisinde kadro dışı bırakılan Abdullah Halman, İlhan Var ve Ercan Yaman ile sarı-kart cezalısı olan Salim dışında herhangi bir eksik oyuncu bulunmazken Çorumspor'da ise, Veysi ile Eren'in sakatlığının devam ettiği, bu oyuncuların oynayıp-oynamayacaklarının maç günü belli olacağı öğrenildi.

Şanlıurfaspor Kulüp Başkanı Habib Arslan, gazetemize yaptığı açıklamada, son haftalarda hakem hatalarından dolayı galibiyet yüzü görmediklerini belirterek, "Son haftalarda ciddi bir düşüş yaşadık. Bir türlü istediğimiz sonuçlar alamadık. Tabi ki bunda hakemlerin büyük etkisi oldu. Çok büyük puanlar kaybettik ve Bank Asya yolunda büyük bir yara aldık. Ama halen hedefimizden sapmış değiliz. İnşallah bu kötü gidişatımızı Çorumspor'la sona erdireceğiz" dedi.

Matematiksel olarak halen ilk 2 şanslarının devam ettiğini sözlerine ekleyen Arslan, "Bugün grubun son sırasında yer alan Çorumspor'la karşı karşıya geleceğiz. Şuanda rakibimizin bizden pek farklı yanı yok. Rakibimizde ilk 6'ya girebilmek için bu maçta elinden geleni yapacak. Fakat bizim hedefimiz daha farklı. Biz ilk 2 şansımızı da sürdürmek için bu maçtan mutlak galibiyetla ayrılmayı planlıyoruz. İnşallah bunu da gerçekleştirerek kentimize 3 puanla döneceğiz" şeklinde konuştu.

Uğur Budak / sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.