banner2
Öne Çıkanlar Urfa Sanlıurfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Koray Avcı; Hakem beni Türkiye'ye rezil ettin dedi

Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına telefonla katılan Koray Avcı'nın ;

"2-1 mağlupken sahaya taraftar girdi. Ona hamle yaptık biz futbolcular olarak. Ben de onun üzerine hamlemi yaptım, hakem geri geri gelirken bana çarptı düştü. Beni rezil ettin Türkiye'ye dedi ve kırmızı kart gösterdi.

 

Bundan sonra film kopması oldu, hakemin kendisine hiçbir şey olmadı. Maç güzel başladı, hakemin kararlarını eleştirmiyoruz. Ben sahaya giren taraftarı durdurmak istedim. Taraftarın üzerine geldiğini gördü ve düdüğünü çalıp geri geri kaçarken bana takılıp düştü. Ben de yere düştüm. Sakin davrandım. Hakeme soyunma odasına kadar eşlik ettik güvenli bir şekilde. Bu maç devam ederdi. 1-2 kişi girdi içeri. Onları da ikna edemezsek bırakalım bu işi. Ben kendimi biliyorum. Hakeme bir şey yapmak istesem, zaten yapardım" (ajanspor)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.