banner2
Öne Çıkanlar haber Urfa karbonmonoksit Balıklıgöl Tomas Wiesner

Konya Torku Şekerspor 0 Şanlıurfaspor 2 Maçın Golleri VİDEO
Spor Toto 2. Beya Grupta 24. Haftaya lider olarak giren Şanlıurfaspor, deplasmanda oynadığı zorlu maçı Mehmet Türkmehmet ve Sami izcican’ın attığı gollerle 2-0 kanarak puanını 52’ye çıkardı.



Konya Şekersporun sahası Recep Konuk Spor Tesislerinde başlayan maça Şanlıurfaspor, Ziya Aydın, İzzet Kaya, Yiğitcan Erdoğan, Ramazan Sal, Muhammet Şeker, Mehmet Ayaz, Mehmet Türkmehmet, Emre Yüksektepe, Ahmet Güven, Sami İzcican, Adem Sarı ilk on biri ile başladı.

Maça atak başlayan Şanlıurfaspor 8. Dakikada öne geçti.

Mehmet Türkmehmet’in yaklaşık olarak 20 metreden kullandığı serbest atışta golü bulan Şanlıurfaspor, golün moralli ile ataklarını sıklaştırdı.
26. Dakikada sağdan taraftan kullanılan köşe vuruşunda önünde topu bulan Sami İzcican ile 2 farklı skoru elde etti. 

İlk yarı Şanlıurfaspor’un 2-0 üstünlüğü ile kapandı. İ

kinci yarıya hırslı başlayan Şanlıurfaspor Konyaspor kalesinde tehlikeli ataklar buldu. Konya Şekerspor atağını kesmek isteyen Emre Yüksektepe, 2. Sarıdan kırmızı kart gördü. Maçı 10 kişi tamamlayan Şanlıurfaspor, aldığı galibiyetle puanını 52’ye çıkardı.



VİDEO 



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.