banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Urfa Balıklıgöl Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin

Kısaslı sporcular çıktı meydana
Kısas Belediyesi tarafından yürütülen ''Halk İçin Spor Projesi'' adı altındaki spor tesislerinin açılışını gerçekleştirdi.

Vali Güvenç, Kısas Beldesinde ilk olarak voleybol ve basketbol sahalarını inceleyerek, yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. İncelemenin ardından basketbol sahasında çocuklarla basketbol oynayan Vali Güvenç, daha sonra proje kapsamında 32 takımın katıldığı futbol turnuvasının final müsabakasını izledi. Vali Güvenç, müsabakaya katılan futbolculara madalyalarını vererek şampiyon olan takıma kupasını verdi.

Burada gazetecilere açıklama yapan Güvenç, SODES projelerinin tüm kentte uygulandığını belirterek, bu kapsamda yapılan futbol turnuvasına katılımın sevindirici olduğunu söyledi. Basketbol sahası, Voleybol sahası ve Fitness salonları yapıldığını kaydeden Vali Güvenç, “Bu kapsamda da Kısas Belediyemiz 32 takımın katıldığı bir futbol turnuvası yapmış. Harika bir katılım 1500-2000 kişi katılımda bulunmuş. Başkanımızı ve sporcuları tebrik ediyorum. Bu tür faaliyetlerin bütün beldelerde yapılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.



Kısas Belediye Başkanı Ali Ersöz de, Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç'in destekleriyle projeyi gerçekleştirdiklerini belirterek, birçok spor dalında faaliyetlerin sunulduğunu kaydetti. Gençlerin kaynaşmasına vesile olduğunu söyleyen Ersöz, katkı sunan herkese teşekkür etti.

Programa İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Uğur Büyükhatipoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.