banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Kimiden Renaultun patronuna tepki
Formula 1de eski dünya şampiyonu Fin pilot Kimi Raikkonen, Renaultnun takım patronu Eric Boullierin açıklamalarına tepki göstererek, Formula 1e geri dönmek için kendileriyle bir görüşmem olmadı. Takımın reklamı için adımı kullanıyorlar dedi.

Formula 1de Ferrari adına yarışırken, geçen sezonun sonunda Citroen ile ralli pilotluğuna başlayan Raikkonen, Eric Boullierin, geçen ayki Formula 1e dönmek isteyen Raikkonen, bizim takıma gelmek için girişimde bulundu açıklamalarını yalanladı.

Raikkonen, Finlandiyadan Turun Sanomat gazetesine yaptığı açıklamada, Renaultnun kendi reklamları için adımı kullanması, beni son derece hayal kırıklığına uğrattı. Renault adına yarışmayı hiç düşünmedim. 2011 sezonunda da Renault adına yarışmayacağımdan yüzde 100 eminim ifadelerini kullandı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.