banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der Onur Bilgen ilçe Mardin

Kenan Sofuoğulunu sevindirecek haber
Gençlik ve Spor Genel Müdürü (GSGM) Yunus Akgül, dünya şampiyonu Kenan Sofuoğluna her türlü desteği sağlayabilmek için bütün kapıların sonuna kadar açık olduğunu söyledi.Yunus Akgül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli motosikletçi Kenan Sofuoğlunun ikinci kez Dünya Supersport Şampiyonasında zirvede yer alarak Türkiyeyi başarıyla temsil ettiğini kaydetti.

Sofuoğlunun Dünya Supersport Şampiyonasındaki son sezonunu şampiyon olarak noktalamasının ayrı bir başarı olduğunu dile getiren Akgül, Kenan sınıf atlıyor. Yeni kategorisi için ciddi sponsorluğa ihtiyacı var. Kenan Sofuoğlu için bütün kapılarımız sonuna kadar açık dedi.

Milli motosikletçinin daha önce federasyon ile ilgili sıkıntılar yaşadığını anımsatan Akgül, şöyle konuştu:

Motosiklet Federasyonunda yönetim düştü. Kenan, sıkıntılar yaşadığını dile getirmişti. Bununla ilgili soruşturmalarımız sürüyor. Kenan, bizim için çok değerli bir sporcu. Eğer sponsor bulamazsa, Spor Totoyu sponsor yaparız. Federasyon Kenanı sahipsiz bıraksa bile biz bırakmayız. Ciddi bir federasyon olsun ve Kenan da başarılarına yenilerini eklesin istiyoruz.

-KENANIN TAKIM ARAMASI-

Kenan Sofuoğlunun yeni takım arayışı içinde olması ve bir Türk takımının oluşturulup oluşturulamayacağıyla ilgili olarak da Akgül, Bunun için öncelikle bir yerimiz olmalı. İzmitin dışında pistimiz yok. İstanbul Park ile ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Orasının bir sözleşmesi var ve şu an çok para istiyorlar. Eğer alabilirsek, biz işletmek istiyoruz. Bu olmazsa en azından kullanabilmek için anlaşma yapmayı düşünüyoruz. Yeni Kenanlar için yere ihtiyacımız var diye konuştu.

-ÖDÜL DESTEĞİ-

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Yunus Akgül, milli motosikletçiyi kendisine verilen yetkiler kapsamında ödüllendireceğini kaydetti.

Yasaların kendisine 300 cumhuriyet altını verebilme yetkisini tanıdığını anımsatan Akgül, Genel müdüre, Dünya ve Avrupa Şampiyonası olmayan yarışmalar için 300 cumhuriyet altını yetkisi verilmiş. Kendi yetkimi kullanacağım dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.