banner2
Öne Çıkanlar ABD Emir Preldzic 4 Karaköprü Narı Vali Salih AYHAN Kimdir Abdülkadir Barut

Kemal Kılıç'tan gazetecilere hakaret
Bugüne kadar yaptığı birçok önemli hatalara rağmen Urfa basınının Urfaspor yönetim kurulunun hatırı ve Urfaspor'un başarısının devamı için bir tek laf etmediği Urfaspor antrenörü Kemal Kılıç artık bardağı taşırdı...Yöneticiler, futbolcular ve basın mensupları önünde gazeteci Mehmet Kültür’e, “Sen ne haysiyetsiz adamsın, senin burada ne işin var” diyen Kemal Kılıç salonu terketti ve herkesin huzurunu kaçırırken geceyi haram etti... 

Urfa basınının büyük destek verdiği URFASPOR Yönetiminin bugüne kadarki başarısını kendi başarısı olarak gören Kemal Kılıç çizgiyi aştı...Bir dediğini iki etmeyen Yönetim Kurulunu da zor duruma sokan Kemal Kılıç'tan yakışıksız davranışlar devam ediyor. 

Kısa zaman önce İzmir'de oynanan Altay maçı öncesi ,Urfa basınını iteleyen,İzmir yerel basının çağrısına kulak vermeyip,sonradan koşa koşa yanlarına gidip:Vay benim can kardeşlerim,özür dilerim sizleri görmedim" deyip onlara yelkenleri indirmesi Urfa yerel basınında konuşulmuş ama Urfa basını bu olayı Urfaspor ve yönetiminin hatırına binaen olayı gündeme taşımamıştı...

Şanlıurfasporlu futbolculara Dedecan Ocakbaşı Sahibi Mustafa Dedecan tarafından moral yemeği verildi. Yemeğe, Şanlıurfaspor 2. Kulüp Başkanı ve Basın Sözcüsü M. Reşit Akıl tarafından kentte yayın yapan bazı yerel basın mensupları da davet edildi.

Moral yemeği olarak geçen davete ise Şanlıurfaspor Teknik Direktörü Kemal Kılıç damgasını vurdu.

Herkes mutlu bir şekilde yemeğini yerken Edessa Televizyonu çalışanlarının görüntü aldığını gören Kılıç, Edessa Televizyonu Spor Müdürü Mehmet Kültür’e toplum içinde söylenmeyecek laflar söyledi.

Yöneticiler, futbolcular ve basın mensupları önünde Mehmet Kültür’e, “Sen ne haysiyetsiz adamsın, senin burada ne işin var” diyen tecrübeli teknik adam, daha sonra salondan dışarı çıktı. Kılıç’ın dışarıya çıktığını gören yardımcı hocalar da, salonu terk etti.

Tartışma dışarıda da devam etti
Tartışma dışarıda da devam etti. Kendisini yemeğe Şanlıurfaspor Yöneticileri'nin 2 defa, bir defa da kulüp basını olmak üzere üç defa çağrıldığını teknik direktör Kemal Kılıç’a anlatmaya çalışan Mehmet Kültür’e tecrübeli teknik adam, burada da sert çıktı.

Bir söz de taraftarlara ve diğer basın kuruluşlarına
Teknik direktör Kemal Kılıç’ın cümlelerinden basın ve taraftarlar da nasibini aldı. Gittiği hiçbir takımda taraftarın kendisini sevmediğini vurgulayan Kılıç, “Taraftar beni sevmez çünkü ben onlarla oturup kalkmam, onlara yüz vermem” dedi.

Benzer ifadeleri Şanlıurfa basını için de kullanan Kılıç, “Ne yerel basın okurum, ne takip ederim, ne giderim, ne gelirim, zaten gazeteci sevmem” diyerek şaşkınlık yarattı.
Urfa basınının bundan sonraki dönemde Kemal Kılıç'a nasıl yaklaşacağı ise merak konusu oldu...
UĞUR BUDAK / Sembol

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.