banner2
Öne Çıkanlar Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul Mardin

Keita ve Sneijder'i Şanlıurfaspor çarptı

UZUN süre Şanlıurfaspor'un gündeminde olan Abdul Kader Keita'yı yönetim ikna edememişti.
Katar'da futbol yaşamını sürdüren Keita'nın fikrini değiştirip teklife sıcak bakmadı. Keita, Lyon'da kulüp tarihinin en kötülerinden biri olarak kayıtlara geçti.
2009-10 sezonunda 8.5 milyon Euro bonservis bedeliyle Galatasaray'a transfer edilen ve yaptığı hareketlerle tribünlerin sevgilisi olan Kader Keita, istikrarsız ve disiplinsiz tavırlarıyla da yönetim katının sorunu haline gelmişti. 2010 yazında Al Sadd kulübüne 8.1 milyon Euro'ya satılan yıldız oyuncu, aynı sorunu Fransa'da da yaşamıştı.

 

TARAFTARI MEMNUN EDEMEDİ
2005-07 arası Lille'de başarılı form grafiği ile şampiyonluk adaylarından Lyon'a transfer edilen Keita için kulüp başkanı Michel Aulas 2007-08 sezonunda tam 18 milyon Euro ödemişti. Ancak beklenen seviyeye çıkmayan Fildişili, 52 maçta sadece 5 gol atmış ve taraftarlarını memnun edememişti.

 

EN KÖTÜ BEŞ TRANSFERİ ARASINA GİRDİ
Son olarak kulüp tarihinin en kötü 5 transferini açıklayan Lyon'da, Abdul Kader Keita, ikinci sırada yer aldı. Yapılan detaylı açıklamada, "Ne zaman ne yapacağını hiçbir takım arkadaşı bilemiyordu. Sahada neler yapabileceğini tahmin etmek güçtü" denildi.(milliyet)

 

Forma şansı bulamıyor
Öte yandan sezon başında adı Şanlıurfaspor'la anılan Rodney Sneijder ise, kariyerinin en kötü sezonunu yaşıyor. Urfaspor'da forma giymekten son anda vazgeçerek , eski takımı RKC Waalwijk ile yeniden anlaşan Sneijder, formsuzluğundan ötürü sezon başından bu yana hiçbir maçta forma şansı bulamadı.
Ligde oynanan 9 maçtada ilk 18'e giremeyen Sneijder , ligin 7. Haftasında oynanan Groningen maçı kadrosuna ise sakatlığı sebebiyle alınmadı. Sol kanatta oynayan 1,75 boyundaki 22 yaşındaki oyuncunun takımı ile 2014 yılı Haziranı'na kadar sözleşmesi bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.