banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Keçeli;Beşiktaş GAP arenaya gelebilir

 Beşiktaş İkinci Başkanı Metin Keçeli, Beşiktaş maçlarını Urfada oynasın teklifini Kulüp yönetim kurulu toplantısına taşıyacağını açıkladı.

Beşiktaş Kulübü İkinci Başkanı Metin Keçeli;  “Beşiktaş 2011-2012 sezonunda maçlarını Şanlıurfa GAP Arena Stadı’nda oynasın” önerisi ile ilgili olarak, “Konuyu yönetim kuruluna taşıyacağım”  mesajı verdi.

Bu konuda Şanlıurfaspor Kulübü Başkanı Habip Arslan’dan da teklif aldığını anlatan Keçeli,  bunun kendisini oldukça duygulandırdığını söyledi. Keçeli Hizmet’e yaptığı açıklamada,  “Beşiktaş’ın maçlarını oynadığı İnönü Stadı’nın yıkımına  bir aksilik olmaması halinde önümüzdeki yıl ortalarında başlayacağız. Önümüzdeki sezon maçlarımızı nerede oynayacağımıza yönetim kurulumuz karar verecek. Ben şahsen bu teklifi önemsiyorum” diye konuştu

ÖNERİYİ BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULUNA GÖTÜRECEK
Keçeli, Hizmet Gazetesine yaptığı açıklamada,  şu görüşleri dile getirdi:“Öneriyi Beşiktaş Kulübü yönetim kuruluna götüreceğim.  İnönü Stadının ne zaman yıkılacağı konusunda kesinleşmiş bir tarih yok. Bu konuda bürokratik engeller tamamen aşılmış değil.  Önümüzdeki sezon için maçlarımızı nerede oynayacağımıza yönetim kurulu karar verir. Yenilenen Recep Tayyip Erdoğan Stadı dışında Anadolu kentleri, örneğin Şanlıurfa pekala olabilir.  Ben bu teklifi yönetim kurulu üyelerine ileteceğim dedi.

Faruk Deveci / Hizmet

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.