banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

“Kazanmaktan başka çaremiz yok”

Şanlıurfaspor Basketbol takımı oyuncusu Deniz Gökay, Cuma günü konuk edecekleri İzmir Büyükşehir Belediyespor maçını kazanacaklarını söyledi.
Cuma günü çok önemli bir maça çıkacaklarını belirten Gökay, İzmir B.B.Spor karşısında galip gelmeleri halinde bir üst tura çıkacaklarını ifade ederken şunları söyledi: “2. Lige çıkma mücadelesinin son adımlarını oynuyoruz grupta ikinci olarak çapraz eşleşmelere dahil olduk. Karşımıza İzmir B.B.Spor gibi güçlü bir ekip çıktı. 3 maçlık serinin ilkini kayıpsız geçtik, şimdi Cuma günü Saat 15:30’da Şanlıurfa’da oynayacağımız maça odaklandık eğer bu maçıda kazanırsak 12 takım arasına kalmış olacağız. Benim burdan Şanlıurfalı sporseverlerden ricam GAP Arena Şanlıurfa Spor salonunu hınca hınç doldursunlar ve takıma destek versinler. Onların desteği ile bu maçıda kazanalım ve bir süt tura çıkalım” dedi.
Aslan Rus olan ve takım arkadaşlarının Dima diyerek çağırdığı Türk pasaportlu oyuncu Deniz Gökay, Şanlıurfaspor basketbol takımının en etkili isimleri arasında yer alıyor. Oynadığı Basketbol ile beğeni toplayan Gökay, İzmir ekibini yeneceklerini ve ilerleyen haftalarda 2. Lige çıkacaklarını söyledi.
Şanlıurfaspor’un Şanlıurfalı Basketbolcularından olan Hasan Alıcı ise İzmir B.B.Spor karşısında ellerinden gelenin en iyisini yapacaklarını söyledi.
Alıcı, Sezon başından bugüne kadar çok iyi mücadelelerde bulunduklarına dikkat çekerken, “Çok kaliteli bir ekip olduğumuzu buralara gelerek gösterdik, artık son aşamaya geldik. Bundan sonra hatanın çok pahalıya mal olacağı maçlar oynuyoruz. Cuma günü oynayacağımız maçta taraftarlarımızı da yanımızda görmek istiyoruz. Onlardan ricam gelsinler ve salonu doldursunlar. Bizlerde kendilerine bir şölen yaşatalım” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.