banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Karşıyaka'da 'logoya haciz' krizi

PTT 1. Lig'de Şanlıurfaspor'un da rakibi olan ve geçen hafta sahasında Şanlıurfaspor'u 1-0 yenen karşıyaka'da logo krizi yaşanıyor.

Kulüpten yapılan açıklamada, Pınar Karşıyaka'nın eski başantrenörü Hakan Demir'in geçen yıllara ait ''bir maaş ve bir miktar prim'' alacağı gerekçesiyle kulübün logoları üzerinde haciz işlemi uygulandığı belirtildi.

İşte o açıklama;

Basketbol takımımızın eski koçu Hakan Demir'in kulübümüzden geçen yıllara ait bir (1) maaş ve bir miktar prim alacağı olduğu gerekçesi ile kulübümüzün logoları üzerinde haciz uyguladığı doğrudur.

Geçen süreçte Hakan Demir'in avukatı aracılığı ile defalarca görüşülmüş ve kendisine kulübümüzün Basketbol Federasyonu nezdindeki gelirlerinden alacağını tahsil edebileceği bildirilmiştir.Buna rağmen, kulübümüzde üç yıl görev yapan bir antrenörün çalıştığı kulübün logolarını haczetmesinin sportif iş ahlakı adına ne anlama geldiğini kamuoyunun dikkatine sunuyoruz.

Yapılan sadece haciz işlemidir.Bu aşamada logolarımızın satışı diye bir durum sözkonusu değildir.Süresi içerisinde hukukçularımız tarafından gereken yasal girişimler yapılacaktır" denildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.