banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

KARAKÖPRܒDE YAZ FUTBOL OKULU BAŞLADI (videolu)

 200 kişinin eğitim göreceği Futbol Yaz Okulu’nda başarılı olan öğrenciler Karaköprü Belediyespor’un alt yapısına seçilecek.
Karaköprü Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğü tarafından her yıl gerçekleştirilen Yaz Futbol Okulu törenle başladı.

Faruk Çelik Spor Kompleksinde düzenlenen açılış törenine; Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcıları, Futbol Yaz okuluna katılacak çocuklar ve aileleri katıldı.

Futbol Yaz Okulu açılış töreninde konuşan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Karaköprü Belediyesi olarak çocukları çok önemsediklerini, Onların iyi yetişmeleri, ülkenin geleceği açısından önemli olduğunu belirtti.

Futbol yaz okuluna katılan çocukları ve gençleri tebrik eden Başkan Çiftçi, “Öncelikle hepinizi tebrik ediyorum. Hepinize hayırlı ve uğurlu olsun. Anne ve Babalarınızı tebrik ediyorum. Okullar tatil oldu. Hemen yaz tatilinden sonra Ramazan ayı geldi. Ramazan ayından dolayı program yapamadık. Bayram sonrası Kültür ve Sosyal işler Müdürlüğümüz Faruk Çelik Spor kompleksimizde futbol yaz okulunun açılışını yapıyoruz” dedi.

BAŞKAN ÇİFTÇİ; "AMACIMIZ SPORA TEŞVİK ETMEK"

Amaçlarının insanların güzel bir şekilde spor yapmaları, vücutlarını ve zihinlerini geliştirmeleri olduğunun altını çizen Başkan Çiftçi, “Karaköprü Belediye Başkanlığı olarak bizler her zaman söylüyoruz. Gençlerimize çocuklarımıza ve yine her yaşta spor yapmak isteyen vatandaşlarımıza tesislerimizi açacağız. Gençlik merkezlerimizi, spor sahalarımızı açacağız. Amacımız insanlarımızın güzel bir şekilde spor yapmaları, vücutlarını ve zihinlerini geliştirmeleridir” diye konuştu.

 BAŞKAN ÇİFTÇİ: "VELİLERİMİZ BURADAKİ KADROYA GÜVENSİNLER"

Çocuklarını Futbol yaz okuluna gönderen velilere de bir mesaj gönderen Başkan Çiftçi, şunları söyledi: “Merkez mahallelerimizin yanında, ilçemize bağlı kırsal mahallelerimizden yaz futbol okuluna gelen çocuklarımız var. Buradan velilerimize de bir mesajım var. Buradaki kadroya güvensinler. Bu çocuklarımız burada eğitimli kadrolarımızın eliyle güzel eğitim alacaklar. Eğlenecekler, spor yapacaklar, ter atacaklar, fiziksel ve zihinsel olarak gelişecekler. Bizler çocukları çok önemsiyoruz. Onlar bizim geleceğimiz. Onların bu ülkeye bu topraklara vatanları için gelişmeleri, güzel bir evlat olmaları, başarılı bir evlat olmaları, iyi yetişmeleri, ülkemizin geleceği açısından önemlidir. Karaköprü Belediyemizde artık kadroları ile yenilenen, tesisleri ile halkına hizmet veren, yine tüm iş makineleri ile sahadaki ekiple ilçesinin huzuru mutluluğu, gelişmesi ve kalkınması için 7/24 saat hizmet veren bir kurum anlayışı içerisinde yönetiliyor. Şanlıurfa, kardeşliğin, dostluğun, birlik ve beraberliğin hüküm sürdüğü bir yerdir. Allahın izni ile hepimiz elimizden geleni yapacağız. Ben tekrardan herkese hayırlı olmasını diliyorum. Karaköprü Belediyesine hoş geldiniz. Sizi hocalarımıza emanet ediyoruz”

Öte yandan, profesyonel antrenörler nezaretinde eğitim görecek olan yaklaşık 200 öğrenci aldıkları eğitim sonrasında başarılı olmaları durumunda Karaköprü Belediyespor’un bünyesinde faaliyet gösteren alt yapı takımına seçileceği bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.