banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Balıklıgöl Uluslararası Robot Yarışması nedir? ABD Dış İşleri Bakanı John Kerry Lübnan

Karaköprüde yarının futbolcuları yetişecek

Karaköprü belediyesi, kendi bünyesindeki spor kulübü olarak futbola yatkın ve yetenekli çocukların yetiştirilmesi için 30 yetenekli çocuk, alt yapı takımına alındı.

Karaköprü beldesindeki gençlere yönelik bir futbol okulu kurularak, onların ileriki yıllarda profesyonel olarak futbol oynayabilmesine imkân sağlandı. Beldedeki tüm okullara ve caddelere afiş asılarak duyurusu yapılan futbol okulu, spor yeteneği ön planda olan gençleri tespit etmek için yaklaşık 3 ay önce çalışmalarına başladı. Duyuruya beldenin çocukları yoğun ilgi gösterirken elemeler sonunda 30 yetenekli çocuk kulüp bünyesine alındı.

Elemeler sonucunda kulübe alınan çocukların velileri ile yapılan toplantıya, Karaköprü belediye başkanı Av.Nihat Çiftçi ve kulüp genel koordinatörü Necmettin Şahin hazır bulundu. Toplantıda velilerle bir araya gelen başkan Çiftçi ve Kulüp genel koordinatörü ve altyapı sorumlusu Şahin, sporcuların yetişeceği okulun çalışma sistemi hakkında velilere bilgiler vererek, çocukların sağlıklı ve güvenli bir ortamda antrenmanlarını yapacaklarını, bedensel ve zihinsel olarak gelişimlerini tamamlayacaklarını anlattılar. Çocukların top koşturacakları saha ve spor malzemeleri yine belediye tarafından karşılandığı açıklandı.

Toplantıda velilere hitaben bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Av.Nihat Çiftçi sporun önemine değinerek şunları söyledi: “Bu çocuklarımızın eğitimi tamamlanacak lisansları verilecek ve ilk kademe olarak başlayacaklar, biz futbolun daha iyi olabilmesi ve gelişebilmesi için alt takıma önem veriyoruz. Yakın bir zamanda bir projemizi hayata geçireceğiz karaköprü’ye stadımızı yapacağız, ilerde göreceksiniz stada gelip birkaç yıl sonra bu yetiştireceğimiz çocukları gururla izleyeceksiniz.  Benim her zaman önemle vurguladığım gibi amatörde en önemli olan alt yapıdır ve alt yapıda bu bölgede oturan ailelerin çocuklarının istifade etmesini umuyorum, Sizlere de, bizlere de düşen görev bu yetenekli çocukları ön plana çıkarıp, futbola spora kazandırmamız gerekiyor” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.