banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin PYD nedir?

KARAKÖPRܒDE SPORSAL ALANLAR ARTIYOR-video


İlçenin tüm ihtiyacını kapsayacak şekilde her noktada yapılan sporsal ve sosyal alanlar toplumun her kesimine (çocuk, genç, yetişkin ve yaşlı) hitap edecek biçimde gerçekleşiyor.
Sporsal alan kapsamında hizmete sunulan semt sahaları, gençlik merkezleri, spor sahaları ve parklardaki kondisyon aletleri ile vatandaşlar spor yapma imkanı buluyorlar. Bu alanları Karaköprü’ye kavuşturan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, gençlerin ve çocukların spor yaptığı bu alanlara zaman zaman gelerek onlarla birlikte spor yapıp mutluluklarına ortak olma imkanı da buluyor.
Karaköprü ilçesinde artık çoğalan spor alanları sayesinde özellikle çocuklar ve gençler her mahallede mevcut olan bu alanları kendilerine kavuşturan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye çok teşekkür ettiler. Ayrıca Akpınar Deresinin Peyzaj alanında 3 adet semt sahası, 3 adet tenis kortu, 3 adet basketbol ve 3 adet voleybol sahası yapılarak Karaköprü’de sporsal yaşam alanları bir bir hayata geçmektedir.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.