banner2
Öne Çıkanlar teog news Nihat Çiftçi HAMEDO AK Parti yeni MKYK asıl ve yedek üyeleri kimler

Karaköprü, Hasan Basri Mest ve Fatih Doğan’la anlaşma sağladı

3. ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor, 11 Nisanspor’dan 18 yaşındaki Hasan Basri Mest ve 20 Yaşındaki genç kaleci Muhammed Fatih Doğan’ı kadrosuna kattı.

TFF 3. ligde mücadele eden Karaköprü Belediyespor ikinci devre hazırlıklarına Antalya’da devam ederken transfer çalışmalarını da sürdürüyor. Kırmızı-Siyahlı ekip gelecek vaat eden Şanlıurfalı futbolcular Hasan Basri Mest ve Kaleci Fatih Doğan’la anlaşma sağladı.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, Hocamızın raporu doğrultusunda gerekli görülen mevkilere transferler yaptıklarını söyledi.

Şanlıurfalı gelecek vaat eden genç futbolcuları takıma kattıklarını ifade eden Başkan Kudat, “11 Nisanspor’da forma giyen ve takip ettiğimiz 18 yaşındaki genç yetenek Hasan Basri Mest’i kadromuza kattık. Kalemize de bizim alt yapımızda yetişen Muhammed Fatih Doğan’ı profesyonelliğe geçişini sağladık.  Genç futbolcularımızın takımımıza büyük katkıları olacağına inanıyorum” dedi.

Öte yandan Karaköprü Belediyespor, 21 Ocak Pazar günü deplasmanda oynayacağı ikinci devrenin ilk maçı olan Aydın 1923 spor maçının hazırlıklarını Antalya kampında yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.