banner2
Öne Çıkanlar Harran Üniversitesi Şanlıurfaspor ak parti Urfa Haber Urfa

Karaköprü Harran Üniversitesi tesislerinde idman yaptı

TFF 3. Lig'de Hekimoğlu Trabzonspor’u konuk edecek Karbel Karaköprü Belediyespor, yeni teknik direktörü Hüseyin Dağ yönetiminde ilk çalışmasını yaptı. Teknik Direktör Dağ “Takımıma güveniyorum” dedi.

TFF 3. Lig’in 13’üncü haftasında kendi evinde Hekimoğlu Trabzonspor’u konuk edecek olan Karbel Karaköprü Belediyespor yaptığı antrenmanla bu maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Harran Üniversitesi tesislerinde yeni teknik Direktör Hüseyin Dağ nezaretinde ısınma hareketleri ile başlayan antrenman çift kale maç ile sona erdi.

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Hüseyin Dağ, “Takımımla ilk antrenmanımıza çıktım. Bu hafta ilk devrenin son maçını oynayacağız. Ligde ikinci sırada yer alan Hekimoğlu’nu ağırlayacağız. Sakat ve cezalılarımızın olması önemli değil. Takımım kendine yakışır bir şekilde sahaya çıkarak en iyi sonucu alacağına inanıyorum. İnşallah galibiyetle ayrılacağız” dedi.

Zorlu maça taraftarı davet eden Hüseyin Dağ, “Taraftarlar bir takımın 12. Gücüdür. Zorlu maçta tüm taraftarlarımızı bekliyoruz. Alacağımız güzel sonuçları hep birlikte kutlayacağız” diye konuştu.

Antrenmanı yöneticiler; Ahmet Badıllı, Necati Topal, Mehmet Mevlüt Keklik, Nejdet Demir, Yaşar Aksoy, Hamza Bayer ve Mustafa Kemal Polat ta takip etti.

Antrenman sonrası Kulüp Başkanı Mustafa Aslan tarafından gönderilen tatlı takıma ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.