banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Sanlıurfa Haber Martin Vitik Yayladağıspor Rasmus Hoejlund

KARAKÖPRÜ'DE URFALI GENÇLER UMUT VERİYOR

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. Etap kampı için Erzurum'da bulunan TFF 3. lig 1. grup ekibi Karbel Karaköprü Belediyespor'da Şanlıurfalı genç futbolcuların performansı dikkat çekerken gelecek için umut veriyor. Sıkı idmanlarda iyi performans veren futbolcuların hırslı ve çalışkan görüntüleri yüzleri güldürüyor.

Takımda 3. sezonunu geçiren ve Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk yaşayan takım kaptanlarından Fehmi Karakeçili, Vedat Yeşilkaya ile iki sezondur kırmızı siyahlı formayı giyen Fırat Man, Ebubekir Elihoş ve Hasan Basri Mest'in yanı sıra bu sezon alt yapıdan kadroya dahil edilen Mehmet Ali Orak teknik direktör Mehmet Yozgatlı'nın kampa dahil ettiği Şanlıurfalı futbolcular arasında bulunuyor.

Hedefleri Karbel Karaköprü Belediyespor ile 3. ligde de şampiyonluk yaşamak olan Şanlıurfalı futbolcular ayrıca daha iyi yerlere gelerek Şanlıurfa'dan yetişecek gençlerin önünü açmak istiyor.

Karbel Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Mehmet Yozgatlı'nın Şanlıurfalı futbolcuların performansından memnun olduğu ve sezon için maçlarda değerlendirmeyi düşündüğü öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.