banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Sanlıurfa Gaziantep Akçakale

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPORDA GALİBİYET SEVİNCİ-video


Süper amatör kümede top koşturan Karaköprü Belediyespor, geçen hafta Siverek ilçe stadında Hilvanspor’la karşılaştığı maçta skoru 2-1 yaparak kazanmıştı.

Bu hafta ise yenice stadında yapılan müsabaka için karşı karşıya gelen Karaköprü Belediyespor ve Viranşehir Başakspor maçını orta hakem Ekrem Gerginci yönetti.
Yenice stadında hakem Gerginci’nin düdüğüyle başlayan maçta büyük mücadele sergileyen Karaköprü Belediyespor, ilk yarıyı 2-0 olarak bitirirken rakip takım olan Viranşehir Başakspor ise müsabakanın sonuna kadar tek bir gol bile göremeyerek ikinci yarıda Karaköprü Belediyespor’un attığı gol ile skor 3-0 olarak sona erdi.


Centilmenlik havasında geçen maçı izlemeye gelen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, maç sonunda her iki takımın oyuncularını, yönetici ile hocalarını ve hakemleri tebrik ederek “Karaköprü çalışmalarıyla, her yönüyle çıtayı yükseltti, sporda da bu çıta yükselmiş durumdadır” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.