banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haber Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR’A ZİYARET

 

 Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Bölgesel Amatör lig (BAL) da mücadele eden Karaköprü Belediyespor’u ziyaret ederek yeni sezonda başarı dileğinde bulundu.

 Faruk Çelik Spor Kompleksinde, Başkan Çiftçi’nin gerçekleştirdiği ziyarette; Karaköprü Belediye Başkan Vekili Bekir Akyol, Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Ömer Göçebeler, Karaköprü Belediye Başkan Yardımcısı İsa Kızıldemir, Karaköprü Belediyespor yöneticileri ve futbolcular hazır bulundu. Futbolcular tarafından coşkulu bir şekilde karşılanan Başkan Çiftçi’ye Karaköprü Belediyespor adına takımın kaptanı İbrahim Ülüm çiçek takdim etti.

Bir süre futbolcularla sohbet eden Başkan Çiftçi, yeni sezon öncesi başarı dileğinde bulunarak takımdan şampiyonluk sözü istedi.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Çiftçi, Karaköprü Belediyespor’un kendi ellerinde şekillendiğini belirtti.

 ŞAMPİYONLUK SÖZÜ ALDIK

Karaköprü Belediyespor’a destek vereceğini, takımın şampiyon olmasını istediğini ifade eden Başkan Çiftçi şunları söyledi:

“6,5 yıl bu gençlerin bugüne gelmesinde emeğimiz oldu. A takımımız çok güzel bir şekilde gidiyor. Bu sene hedef koymuştuk şampiyonluk noktasında şimdi Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak onların arkasındayız. Onlara destek vereceğiz. Onların şampiyon olmasını istiyoruz. Yani Şanlıurfa artık dışarıda diğer iller nezdinde tek Şanlıurfaspor’dan ziyade ikinci bir ara takım olarak profesyonelliğe taşınması lazım. Burada da alt yapı, donanım ve anlayış olarak Karaköprü Belediyespor buna hazır. Onun için bu ilçemiz de destekleyeceğiz. Allah’ın izni ile de onlardan söz aldık. Aslında bugünkü ziyaretimiz bir veda değildi, bir şampiyonluk sözü almaktı. Çünkü bu takım kurulurken bende yönetim anlamında katkıda bulunmuştum. Dolayısıyla hem kulüp başkanımdan hem hocalarımızdan hem de futbolcularımızdan şampiyonluk sözü aldık. Sezon sonu şampiyon olduklarında kutlamalarına katılacağız. Fırsat bulduğumuz zaman da maçlarına geleceğim. Ben kulübe şampiyonluk yolunda başarılar diliyorum. İnşallah Şanlıurfa’da 13 ilçemiz sporda, kültürde, sanatta, şehircilikte bir yarış içerisine girecektir. Bizde Büyükşehir Belediye Başkanlığı olarak onların bu alanlarda gelişmeleri için elimizden gelen tüm çabayı enerjiyi vereceğimizi belirtmek istiyorum”

Başkan Çiftçi ziyaret sonrası Karaköprü Belediyespor’lu futbolcularla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.