banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Diyarbakır

Karaköprü Belediyespor Viranşehir Başaksporu 6-0 yendi
Maçın ilk yarısında başa baş mücadele eden iki takım karşılıklı ataklardan sonuç elde edemezken ilk yarının ortalarında Karaköprü Belediye spor bir penaltı kazandı. Penaltı vuruşu gol ile sonuçlanınca ilk yarı soyunma odasına Karaköprü Belediye 1 – 0 önde girdi.

Karşılaşmanın 2. yarısına hızlı başlayan Karaköprü Belediye spor maçın 50. dakikasında 2.golü buldu. Maçın 65.dakikası ve 67. dakikasında Karaköprü Belediye spor iki gol ardı ardına bulunca Başak spor oyundan düştü. 78. dakikada bir gol daha bulan Karaköprü Belediye spor durumu 5 – 0’a getirdi. Hiç olmazsa bir gol diyen Başak spor aradığı golü bir türlü bulamadı. Maçın 85. dakikasına gelindiğinde Başak sporun kalecisi rakip oyuncuya ceza alanı içinde faul yapınca penaltıya sebebiyet verince hakem tarafından kırmızı kart ile cezalandırılarak Başak sporun 10 kişi kalmasına sebep oldu. Kaleye oyunculardan biri geçti ve rakip oyuncu penaltı vuruşunu gol ile sonuçlandırınca maç Karaköprü Belediye sporun 6 – 0 lık üstünlüğü ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.