banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLADI

Süper amatör ligde sezona başlayan ve hedeflediği BAL ligine doğru adım atan Karaköprü Belediyespor, yeni yapılan spor tesisinde verilen konser ile şampiyonluğu kutladı. Şampiyonluk kutlamasına Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, Şanlıurfa ASKF Şubesi temsilcileri, çeşitli Amatör spor kulübü yöneticileri, Karaköprü Belediyespor oyuncuları ve taraftarları ile çok sayıda Karaköprü’lü vatandaşlar katıldı.

Sahaya görkemli bir şekilde giren takım oyuncuları ellerine aldıkları şampiyonluk kupası ile adeta seremoni yaparak taraftarlardan ve davetlilerden büyük alkış aldılar.

Karaköprü Belediyespor oyuncuları ile birlikte sahneye çıkan Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, şampiyonluk gecesine katılım gösteren tüm Karaköprü halkına teşekkür ederek şunları söyledi; “Karaköprü Belediyespor sizindir değerli Karaköprü’lüler, bütün bir sezon boyunca canı gönülden yağmur, çamur demeden ilçelere gidip deplasmanda destek sağlayan top koşturan yüreğini ortaya koyan herkese teşekkür ediyorum, spora destek meydanlardadır, spora destek bu tesisleri Karaköprü’ye mal etmektir, Şanlıurfa’ya mal etmektir, biz göreve geldiğimiz günden bugüne hep arkadaşlarımıza şunu söyledik biz sporda profesyonelliği istiyoruz, biz sporda ahlaklı olmayı istiyoruz biz sporda centilmenliği istiyoruz çünkü spor kardeşliktir bize göre spor gençlere örnek demektir, bize göre sporla uğraşan insanlar futbol ile uğraşan gençliğimiz hiçbir zaman kötü düşüncelere mahal vermeyecektir biz buna inanıyoruz” dedi. Daha sonra havai fişek gösterilerinin de olduğu gecede Erdal Merdan ve Hikmet Akkuş müzik gurubunun verdiği konser ile şampiyonluk gecesine katılan herkes halay çekip gönüllerince eğlendiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.