banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

Karaköprü Belediyespor şampiyon oldu VİDEO

Süper amatör Ligin son maçını oynayan Karaköprü Belediyespor, İl Özel İdarespor’u 1-0 yenerek şampiyonluğunu ilan etti.

Süper amatör ligde sezona başlayan ve BAL ligini hedefleyerek yoluna devam eden Karaköprü Belediyespor 47 puanla lider bulunarak ligin son haftasında 44 puanla takipçisi İl özel İdarespor'la yenice spor sahasında karşı karşıya geldi. İlk yarıda 0-0 biten maç ikinci yarıda büyük bir taraftar kitlesinin destek verdiği ve rakibini 1-0 yenen Karaköprü Belediyespor, puanını 50'ye yükselterek Süper Amatör Ligi'nin şampiyonu oldu. Karaköprü Belediyespor maçı yaklaşık 60 dakika 10 kişi oynadı. Karşılaşma bitiminde Karaköprü Belediyespor’a şampiyonluk kupasını İl Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu verirken büyük bir coşku ile Karaköprü Belediyespor bayraklarının dalgalandığı sahada taraftarlar, sporcular, hoca ve yöneticiler davul ve zurna ile halay çekip büyük bir sevinç ve mutluluk gösterdiler. Maç sonrası Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, takımın yöneticilerine ve oyuncularına bir yemek verdi. Karaköprü Belediyespor taraftarları ise cadde ve yollarda kutlama yaparak şampiyonluğu kutladılar. Karaköprü Belediyespor kulüp Başkanı Tahir Kalkan yaptığı açıklamada “öncelikle şampiyonluğu kazandık kupayı aldık hepimiz çok mutluyuz, çok emeği geçen ve maddi ve manevi olarak desteğini esirgemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’ye şükranlarımızı arz ediyoruz. Karaköprü bunu hak ediyordu, her şeye rağmen kupayı aldık ve şampiyon olduk kupayı tüm Karaköprü’lülere armağan ediyorum” dedi.

Ayrıca 21 Nisan akşamı saat 19:30’da Karaköprü Belediyespor tesislerinde (Mehmet Güneş Lisesi Karşısı)Şampiyonluk kutlaması yapılacağı bildirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.