banner2
Öne Çıkanlar urfahaber Yayladağıspor Rasmus Hoejlund Rogers Kassım Mato futbolcu Mateus Cardoso Lemos Martins

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR OTOBÜSÜNE KAVUŞTU-video


Siyah-Kırmızılı takım oyuncuları olan Karaköprü Belediyespor futbolcularının ulaşımında kullanılmak üzere bir adet otobüs satın alındı.

Takıma alınan aracı Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Tahir Kalkan ile yakından inceleyen Karaköprü Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi, şunları söyledi; “Karaköprü Belediyespor, artık Şanlıurfa’mızı ve Karaköprü ilçesini tüm bölgelerde temsil edecek dolaysıyla bizim İlçemizi temsilde gerçekten diğer illerde en üst düzeyde sağlamamız lazımdır. Bu sebepten dolayı arkadaşlarla yönetimle ve Belediyedeki yönetici arkadaşlarla bir araya geldik. Kulübü bir otobüse kavuşturduk bu otobüs hem kulübün hizmetinde olacak hem de aynı zamanda yine Karaköprü İlçesinde yer alan çocukların ve gençlerin de onların taşıma hizmetinde kullanacağız. Ben hayırlı uğurlu olmasını istiyorum takım güzel bir şekilde gidiyor.Karaköprü Belediyespor profesyonel bir anlayışla gidiyor. Artık gerçekten donanımla bir şekilde geleceğe vizyonunu çok iyi bir şekilde odaklamış durumda ve hedefe doğru ilerlemektedir. Ben emeği geçen tüm arkadaşlarımı kutluyorum tebrik ediyorum Allah hayırlı uğurlu etsin” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.