banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır İstanbul

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR MAÇI 3-0 KAZANDI

Karaköprü Belediyespor sezonun ilk karşılaşması öncesi kendi tesisleri olan Karaköprü Faruk Çelik Spor Kompleksi’nde kurban keserek maça başladı.

Bölgesel Amatör Ligin ilk sezonu ve açılışı nedeni ile ASKF yöneticileri ve her iki takımın kulüp Başkanları maçı yönetecek hakemlere ve takım kaptanlarına çiçek takdim ettiler. Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi’nin de maçı izleyerek destek verdiği maça Karaköprü Belediyespor taraftarlarının yoğun ilgisi oldu. Hakemin başlama düdüğü ile start alan karşılaşma orta saha mücadelesinde geçen maçın ilk yarısı 0-0 sonuçlandı. İkinci yarıda Karaköprü Belediyespor rüzgarı esti. Maça ağırlığını koyan Karaköprü Belediyespor, Suruç Gençlikspor’u zorladı. Birçok gol pozisyonunu yakalayan Karaköprü Belediyespor, oyuncusu Fikret Ersönmez ile 65. dakikada ilk golü ağlara gönderdi. Bu dakikalardan itibaren rakip kaleye yüklenen Karaköprü Belediyespor, 69 ve 83. dakikalarda Semih Ekmen’in kaydettiği gollerle karşılaşmayı 3-0 kazanarak lige 3 puanla başladı. Suruç Gençlikspor da kaptan Kenan kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.