banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl haber Sanlıurfa Nicolò Zaniolo

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR LİDERİ DEVİRDİ


 Bölgesel Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor ilk yarının son maçında gurubun lideri Kilis Belediyespor’u deplasmanda devirerek puan farkını 2’ye düşürdü.

7 Aralık İlçe stadyumunda oynanan zorlu maça Karaköprü Belediyespor iyi başladı. Maçın 25. dakikasında Kilis Belediyespor’lu Cabbar ceza sahası içinde topa elle müdahale etti. Maçın hakemi tereddütsüz penaltı noktasını göstererek, topa elle müdahale eden Kilis Belediyespor’lu Cabbar’a kırmızı kart göstererek oyundan attı. Penaltıda topu başına geçen tecrübeli forvet İbrahim Ülüm Karaköprü Belediyespor’u öne geçiren golü attı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca maçın ilk yarısı Karaköprü Belediyespor’un1-0 üstünlüğü ile sonuçlandı.

PUAN FARKI 2’YE DÜŞTÜ

Maçın ikinci yarısında ev sahibi Kilis Belediyespor beraberlik için baskısını arttırdı. Dakika 52’de Karaköprü Belediyespor defansının uzaklaştıramadığı top Kilis Belediyespor’dan Uğur’un önünde kaldı. Kaleci Ömer Faruk ile karşı karşıya kalan Uğur takımına beraberliği getirdi. Yediği golden sonra oyundan kopmayan Karaköprü Belediyespor dakika 58’de Necati Karadağ ile tekrardan öne geçti. Oyunun son bölümü çekişmeli geçen maçta ev sahibi Kilis Belediyespor’un çabaları skoru değiştirmeye yetmeyince Karaköprü Belediyespor zorlu deplasmandan 3 puan alarak evine döndü.

Karaköprü Belediyespor aldığı bu galibiyetle puanını 24’e çıkarırken, Lider Kilis Belediyespor ile arasındaki puan farkını 2’ye düşürdü.

AHMET GÖRGÜN: “FUTBOLCULAR GÜVENİMİ BOŞA ÇIKARMADILAR”

Maç sonrası açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Ahmet Görgün; “Hafta içerisinde bu maça hazırlandık.  Zorlu geçeceğini biliyorduk. Hedefimizden sapmamamız için bu maçı kazanmamız gerekiyordu. Benim futbolcularıma güvenim sonsuz. Onlarda benim bu güvenimi boşa çıkarmadılar. Aldığımız bu galibiyet Karaköprü Belediyespor taraftarlarına armağan olsun” dedi.

Karaköprü Belediyespor’lu futbolcu Serkan Akbakay  ise “Çok zor bir maç olacağını biliyorduk. Bizde çalışmalarımızı ona göre yaptık. Biz buraya 3 puan için geldik. Gerçekten çok iyi mücadele ettik. Bütün takım arkadaşlarımı kutluyorum. Devre arasını iyi değerlendirerek hedefimiz olan şampiyonluğa kavuşuruz” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.