banner2
Öne Çıkanlar Eyyübiye Belediyesi Teknik Direktör Cihat Arslan Taşlıdere Şanlıurfalı Belediye

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR ERZİN İLE 2-2 BERABERE KALDI-video

Karaköprü Faruk Çelik Spor tesisinde oynanan maçta Erzin Belediyespor’u kendi sahasında misafir eden Karaköprü Belediyespor, orta hakem Volkan Doğan’ın başlama düdüğü ile müsabaka gerçekleşti.

İlk yarıda her iki takımda birçok gol pozisyonu yakaladı ancak ilk yarı golsüz geçti. İkinci yarı ile devam eden müsabakada Karaköprü Belediyespor’u zorlayan rakip takım Erzin skoru 2-0 yaptı. Yenilgiyi kabul etmeyen ve taraftarların beklediği gol sevincini yaşatmak için atağa geçen Karaköprü Belediyespor’un 18 numaralı oyuncusu Ahmet Kurt’un üst üste attığı gollerle skor 2-2 olarak değişti ve sahayı sevince boğarak müsabaka 2-2 bitti. Maç sonrası konuşan 18 numaralı oyuncu Ahmet Kurt;“ maç çok zorlu geçti 2-0’lık maçın kaderini değiştirdik” dedi. Karaköprü Belediyespor kulüp Başkanı Tahir Kalkan “Futbolcularımızı kutluyorum tebrik ediyorum, güzel bir maçtı” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.