banner2
Öne Çıkanlar Urfa Balıklıgöl Harran Üniversitesi Urfa Haber haber

Karaköprü Belediyespor Elazığ DSİ Spor 4-1

 Kırmızı siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller; İbrahim Ülüm (2) Sadat Şahin ve Muhammed Kurt’tan geldi.

 

Sezona 3. lig parolasıyla başlayan Karaköprü Belediyespor, TFF Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta ilk maçında kendi sahasında Elazığ DSİ Spor'u 4-1 mağlup etti.

 

Maça etkili başlayan Karaköprü Belediyespor, atakları karşısında direnen rakibinin direncini 24. dakikada İbrahim Ülüm'ün attığı golle kırdı. Elazığ ekibi 39. dakikada ceza sahası dışında atılan şutla beraberlik golünü bulsa da Karaköprü Belediyespor 43. dakikada Sadad'ın penaltıdan attığı golle ilk yarıyı önde bitirdi.

 

Maçın ikinci yarısında da kontrolü elinde tutan Karaköprü ekibinde kaptan İbrahim Ülüm 53. dakikada ceza sahası içinde yaptığı vuruşla kendisinin 2. takımının 3. golünü kaydetti. Golden sonra ataklarını sürdüren Karaköprü Belediyespor 58. dakikada Muhammet Kurt'un ayağından bulduğu golle farkı üçe çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor sezona 4-1'lik farklı galibiyetle ilk haftayı lider kapattı.

 

Faruk Çelik Spor Kompleksinde oynanan maçı Karaköprü Belediyespor Başkanı Mehmet Kudat, yöneticiler ve taraftarlar izledi.

 

Maçtan sonra açıklama yapan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, ilk hafta güzel bir galibiyet aldıklarını, bu oyun ve skoru tüm sezona yaymayı istediklerini kaydetti. Kudat, takımı yalnız bırakmayan taraftarlara teşekkür ederek başarı için desteğin sürmesini istedi.

 

Teknik Direktör Yaşar Tosun ise iyi bir galibiyet aldıklarının altını çizerek, "Maça iyi başladık ve gol bulduk. Daha sonra bir hata nedeniyle kalemizde golü gördük. Maçın genelinde kontrolü elimizde tuttuk ve galip geldik" diye konuştu.

 

Maçta 2 gol bulan Karaköprü Belediyespor kaptanı İbrahim Ülüm, güzel bir maç çıkardıklarını ifade ederken, takım içinde arkadaşlığın, birlikteliğin üst seviyede olduğunu, bu şekilde devam etmesi durumunda sezon sonu ipi göğüsleyeceklerine inandıklarını dile getirdi.

 

Karaköprü Belediyespor önümüzdeki hafta deplasmanda 1920 Maraş Spor ile karşı karşıya gelecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.