banner2
Öne Çıkanlar URFASPOR URFADA TRAFİK KAZALARI Aslanbaba mevkisi Şırnak Mahallesi Enver Aksak

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR DÜZYURT’A BİLENİYOR

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR DÜZYURT’A BİLENİYOR

TFF 3. Lig ekibi Karaköprü Belediyespor Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Düzyurtspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor.

Ligin ikinci yarısında iyi bir performans sergileyerek üst sıralara tırmanan ve play off potasına yaklaşan TFF 3. Lig 3. Grup ekibi Karaköprü Belediyespor, Pazar günü deplasmanda oynayacağı Düzyurtspor maçına hazırlanıyor.

Karaköprü ekibi Harran Üniversitesi sahasında çalışmalarını sürdürürken, Süper Amatör Lig temsilcisi Şanlıurfa Büyükşehir Belediyespor ile antrenman maçı yaptı. Yedek ağırlıklı kadroyla maça çıkan Karaköprü Belediyespor rakibini 2-1 mağlup etti.

Cizrespor karşısında hatasıza yakın bir futbolla kazanarak iç sahada kazanamama sorununa son verdiklerini söyleyen Teknik direktör Mehmet Yozgatlı, Düzyurt maçına da en iyi şekilde hazırlandıklarını dile getirdi. Yozgatlı, “İyi bir takımımız var ve iyi futbol oynuyoruz. Kolay maç olmayacak, biz yukarıda yer almak için kazanmak zorundayız. Ben takımıma güveniyorum, inşallah oradan 3 puanla döneceğiz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor maç öncesi 32 puanla 9. sırada yer alırken, rakibi Düzyurtspor ise 30 puanla 12. sırada bulunuyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.