banner2
Öne Çıkanlar Urfa ABD MHP Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin Salih Sezen

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR DEPLASMANDA GÜLDÜ

Kırmızı Siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller Serkan ve İbrahim Ülüm’den geldi.

Bölgesel Amatör Ligde şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor zorlu Malatya Yeşilyurt deplasmanından 3 puan alarak zirveye bir adım daha yaklaştı.

KALESİNDE DEVLEŞTİ

Malatya Yeşilyurt spor kompleksinde oynanan zorlu maça Karaköprü Belediyespor tutuk başladı. Maçın ilk 15 dakikasında kalesinde tehlikeli pozisyonlar atlatan Kırmızı Siyahlı ekipte kaleci Korhan Malatya Yeşilyurt forvetlerine gol izni vermedi. Daha sonra maça ağırlığını koyan Karaköprü Belediyespor dakika 35’te Serkan’ın müthiş golüyle 1-0 öne geçti. İkinci yarıya iyi başlayan Kırmızı Siyahlı ekip dakika 62’de takımın tecrübeli ismi kaptan İbrahim Ülüm’le farkı 2’ye çıkardı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca temsilcimiz Karaköprü Belediyespor deplasmanda 3 puan alarak evine döndü.

Kırmızı siyahlı temsilcimiz deplasmanda aldığı galibiyetle puanını 14’e çıkarırken 3. Sıraya kadar yükseldi. Karaköprü Belediyespor önümüzdeki hafta Faruk Çelik Spor kompleksinde Gaziantep temsilcisi Şehit kamilspor’u konuk edecek.

GALİBİYETİ HAKETTİK

Maç sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Ahmet Görgün; “Maçın zorluk derecesini biliyorduk. Tüm hafta boyunca bu maçın hazırlıklarını yaptık. Galip geldiğimiz için çok mutluyum. Hak ettiğimiz bir 3 puan aldık. Aldığımız bu galibiyeti yüreğini ortaya koyan futbolcularımıza, yönetimimize, Belediye Başkanımıza ve Karaköprü Belediyespor taraftarlarına armağan ediyorum” dedi.

Kulüp Yöneticisi Remzi Ay ise “Zorlu bir deplasmandan 3 puanla dönüyoruz. Takımımızı tebrik ediyorum. Şeytanın bacağını kırdık. İlk defa deplasmandan galibiyet aldık. İnşallah bundan sonraki maçlara sirayet eder. Başkanımıza verdiğimiz sözü yerine getireceğiz” diye konuştu.

Takımın 2. Golünü atan Kaptanı İbrahim Ülüm de, zorlu deplasmanda aldıkları galibiyeti yönetime ve taraftarlara armağan etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.