banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin MHP

Karaköprü Belediyespor 2, Gaziantep Sakıcı İnşaat Şenyurtspor 1 VİDEO

Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Karaköprü Belediyespor kendi sahası olan Faruk Çelik Spor Kompleksinde ağırladığı misafir takım olan Gaziantep Sakıcı İnşaat Şenyurtspor’u yenerek hem taraftarları hem de Kulübü sevindirdi. Geçtiğimiz haftalarda Bölgesel Amatör Ligin ilk karşılaşmasında Suruç Gençlikspor’u 3-0 yenen takım bu kez yine kendi sahasında Şenyurtspor’a 2-1 galip gelerek bir sonraki haftada oynayacak maç için moral depoladı. Maçın skorunu 2-1 tamamlayan Karaköprü Belediyespor futbolcuları kendilerini yalnız bırakmayan taraftara teşekkür etti.

Karşılaşma sonrası açıklama yapan Karaköprü İlçe Belediye Başkanı Av. Nihat Çiftçi; “Takımımız hedefinde doludizgin gidiyor. Ligin 3. haftasındayız 7 puan aldık Allahın izni ile 3. Lig yoluna gidiyoruz. Takımın Kulüp Başkanına, Yöneticilere, Futbolculara teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.