banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Haber Şanlıurfa Valiliği urfahaber Sanlıurfa Urfa

Karaköprü Belediyespor 2. Galibiyetini Aldı: 4-0

TFF Bal Liginin ilk haftasında Suruç Gençlikspor’u yenen Karaköprü Belediyespor, ligin ikinci maçında deplasmanda konuk olduğu Malatya Yeşşilyurt Belediyespor’a gol oldu yağdı: 4-0. Kırmızı Siyahlı ekibe galibiyeti getiren goller Barış (3) ve İbrahim Ülüm’den geldi.

Malatya Yeşiltepe Spor Kompleksinde oynanan maça Karaköprü Belediyespor hızlı başladı. Dakika 13’te sağ çaprazdan topa çok sert vuran Barış takımını 1-0 öne geçiren golü attı. Bulduğu gol sonrası ataklarını sıklaştıran Kırmızı Siyahlı ekip dakika 40’ta Mesut’un ortasına iyi yükselen Barış kendisinin ve takımının 2. Golünü attı. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca konuk Karaköprü Belediyespor soyunma odasına 2 farklı üstünlükle girdi.

İkinci yarıda etkili başlayan Kırmızı Siyahlı ekip dakika 49’da Barış’la farkı 3’e çıkaran golü attı. Maçın skorunu ise Dakika 80’de takımın kaptanı İbrahim Ülüm belirledi. 4-0

Karaköprü Belediyespor Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşında aldığı 3 puanla ligin 2. Haftasını da kayıpsız atlatarak puanını 6’ya çıkardı. Kırmızı siyahlı ekip önümüzde ki hafta lider Şehit Kamil Belediyespor’u kendi sahasında konuk edecek.

Maçtan sonra kameralara konuşan Karaköprü Belediyespor As Başkanı Remzi Ay, “2015-2016 sezonunda ilk deplasmanımızı Malatya Yeşilyurtspor’la oynadık. Takımımız bugün çok güzel bir futbol oynadı. Müsabakayı 4-0 kazandı. Arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz. Ayaklarına sağlık. Bizlerde yönetim olarak başkanımıza vermiş olduğumuz sözü yerine getirdik. Bundan sonraki maçlarında Malatya Yeşilyurt spor kulübümüze başarılar dileriz” dedi.

Teknik Direktör Ahmet Görgün ise çok zorlu geçecek olan maçı kolaya çevirdiklerini belirtek “Hafta içerisinde bu maçın çok zorlu geçeceğini düşünüyorduk. Çünkü geçen hafta grubun iddialı takımı olan Adıyamanspor’u deplasmanda yenmişlerdi. Teknik ekip olarak futbolcularımı vermiş olduğumu taktikleri kusursuz bir şekilde yerine getirdiği için zorlu geçecek olan maçı kolaya çevirdik. Aldıkları bu galibiyetten dolayı futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyetimizi eski Belediye Başkanımız şimdiki Büyükşehir Belediye Başkanımız Av. Nihat Çiftçi ve yeni Belediye Başkanımız Metin Baydilli’ye armağan ediyorum. Yolumuzu emin adımlarla devam ediyoruz. Önümüzde ki 24 engelden 2’sini kayıpsız atlattık. Önümüzde ki hafta Şehit Kamil Belediyespor maçına hazırlanacağız. Rakibimiz de 2’de 2 yaptı. Ama bu bizim için fark etmez. Biz önümüze çıkan tüm engelleri aşıp hedefimiz olan şampiyonluğa ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

Takıma adına 3 gol atarak maçın yıldızı olan Barış Kılıç ise şunları söyledi:“"Bizim için önemli olan galibiyet almaktı. Buraya geldiğimiz de de tek düşüncemiz galibiyeti almaktı. Mutluyuz. Buradan galibiyet aldık. Artık önümüzde ki maçlara bakacağız. Benim gol atmam önemli değildi. Takımın kazanması önemliydi”

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.