banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

KARAKÖPRÜ BELEDİYESPOR 1 PUANLA DÖNDÜ


Bölgesel Amatör Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor bu hafta deplasmanda Adıyaman İl Özel İdarespor karşısında 3-3’lük skorla berabere kaldı. Kırmızı Siyahlı takım olan Karaköprü Belediyespor karşılaşmada 3-0 geriye düştüğü maçta son 10 dakikada bulduğu gollerle evine 1 puanla döndü.

Adıyaman İlinin Altınşehir İlçesinde bulunan Mansur Yardımcı Stadyumunda oynanan maça ev sahipliği yapan Adıyaman İl Özel İdarespor iyi başladı. Maçın 30. Dakikasında 1-0 öne geçen ev sahibi takım ilk yarıyı bu skorla tamamladı. İkinci yarıda da istediği gibi başlayamayan Karaköprü Belediyespor dakika 50 ve 80’de yediği gollerle 3-0 geriye düştü.

MUHTEŞEM DÖNÜŞ

Son 10 dakikaya 3-0 geride giren Karaköprü Belediyespor dakika 82’de Serkan’la farkı 2’ye indirdi. Serkan’ın golünden 3 dakika sonra Necati skoru 3-2’ye getirdi. Maçın 89. Dakikasında Semih maça eşitliği getirdi. İlerleyen dakikalarda galibiyet için baskısını artıran Karaköprü Belediyespor yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince sahadan 3-3’lük beraberlikle ayrıldı.

Karaköprü Belediyespor, Adıyaman İl Özel İdarespor karşısında aldığı beraberlikle puanını 7’e çıkarırken lider Dersimspor’un 8 puan gerisine düştü.

Karaköprü Belediyespor ligin 7. Haftasında Faruk Çelik spor kompleksinde Elazığ Yolspor’u konuk edecek.

Bu arada maçın ikinci yarısı oynandığı anlarda Adıyaman İl Özel İdareaspor’lu bir yönetici maçın hakeminin vermiş olduğu doğru bir karara kızarak futbolda görülmesi hoş olmayan bir şekilde sahaya girdi. Maçın orta hakeminin üzerine yürüyen Adıyaman İl Özel İdarespor yöneticisi daha sonra saha dışına çıkarıldı. Öte yandan maçın ardından Kulüp Başkanı Tahir Kalkan, son iki haftadır hakem hatalarından dolayı kaybettikleri puanlardan dolayı tepki gösterdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.