banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Haberleri Türkiye Viranşehir Eyyübiye

Karaköprü Belediye Reyhanlı Belediye'ye fark attı 3-0 VİDEO

Karaköprü Belediyesi Faruk Çelik Spor Tesisinde karşı karşıya gelen Karaköprü Belediyespor ve Reyhanlı Belediyespor, İbrahim Deniz, Ömer Yiğit ile Abdullah Döner hakemler üçlüsü tarafından yönetilen maçın ilk yarısı 0-0 bitti. Maçın ikinci yarısında ev sahibi takım Karaköprü Belediyespor maçın 70. Dakikasında Coşkun’un attığı golle 1-0 öne geçti. 1-0’lık skor sonrasında Karaköprü Belediyespor ataklarını artırmaya başladı ve maçın 80.Dakikasında Salih Kartal ile Karaköprü Belediyespor 2-0 öne geçti. Maçın sonlarına doğru 87. dakikada Emrah Çofa ceza sahanına girer girmez topa çok sert ve düzgün vurarak Karaköprü Belediyespor’u  3-0 öne geçirdi.

Karaköprü Belediyespor ile Reyhanlı Belediyespor arasında oynanan bu önemli müsabakayı Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, Reyhanlı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Orhan Turan’ı ev sahibi olan Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Tahir Kalkan maçı dostluk içerisinde izlediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.