banner2
Öne Çıkanlar Urfa Urfa Balıklıgöl ABD MHP Haliliye

Karageçispor Yılkes Turnuvasında Şampiyon Oldu-VİDEO

Eyyübiye İlçesinde bulunan Eyüp Peygamber Makamı karşısında yer alan Kendirspor Halı Saha Spor Kompleksinde düzenlenen Final maçına Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, Başkan Yardımcısı Necmeddin Sağlam, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Başkanı Bahattin Canbeyli, Şanlıurfa Amatör Spor Kulüpleri Genel Sekreteri Mehmet Aktaşoğlu ve çok sayıda Eyyübiye ilçesi mahalle sakinleri katıldı.

42 takımdan oluşan Eyyübiye İlçesi Bahar Şenlikleri Halı Saha Futbol Turnuvasında bu akşam final maçı oynandı. Finale kalan Karageçispor ve İmam Keskinspor, Kendirspor Halı Saha kompleksinde karşı karşıya geldi. Bir saat süren final maçının sonunda, şampiyon 3-1’lik skorla Karageçispor oldu. İmam Keskinspor ise ikinci oldu.

Başkan Ekinci şampiyon takımın sevincine ortak oldu.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, maç sonrası sahaya inerek centilmence mücadele eden Karageçispor ve İmam Keskinspor oyuncularını tebrik etti. Ardından turnuvanın şampiyonu olan Karageçispor’un oyuncularına birincilik kupalarını ve tablet bilgisayar ödüllerini vererek sevinçlerine ortak oldu. İkinci olan İmam Keskinspor oyunlarına ise forma ve madalyaları takdim eden Belediye Başkanı Ekinci, göstermiş oldukları güzel oyundan dolayı teşekkürlerini iletti.


Turnuvada emeği geçenlere ve sponsor olan yetkililere günün anlam ve önemini belirten birer plaket verildi.


Düzenlenen final turnuvası sonrası bir açıklama yapan Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci, "Eyyübiye ilçemizde 42 takımın bir araya gelmesiyle oluşturulan turnuvanın final maçına geldik, güzel bir maç oldu. İlçemizin bu tarz sportif faaliyetlerle anılması çok güzel, turnuvayı düzenleyen ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Spor; kardeşliktir, barıştır, dostluktur. Bugünde bunu gördük, bu tarz faaliyetlerinden devamını diliyoruz" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.