banner2
Öne Çıkanlar Urfa Haber Urfa Gaziantep Haliliye Belediyesi Akçakale

Karacadağ Kayak merkezi işkence merkezi gibi

Türkiye'nin en sıcak iklime sahip illerinden Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki Karacadağ Kayak Merkezine giden yolun 5 metre genişliğinde olması ve nedeniyle tatilciler mahsur kalıyor.

 

Karacadağ Kayak Merkezine kayakseverleri çekmeye çalışan Şanlıurfa yetkilileri oto parkı olmayan ve yolda mahsur kalanları göz ardı ediyor.

 

Kayak Merkezinden dönüş için yolun dar olması sebebiyle mahsur kalan kayaksever Mehmet Avcı; “Yol çok dar. Bir tarafa araçlar park etmiş, yanından geçiş mümkün değil” dedi.

 

Kayak pistinin tek olması ve pistin sonunda kafeterya olması olası kazalara davetiye çıkarırken, acemi ve kayak bilenlerin aynı piste olması zaman zaman istenmeyen kazalar meydana geliyor. Oysa yan tarafa acemiler için pist yapılabilir.

Isınmanın elektrikle olduğu kafeterya’da elektriklerin yetersiz ve kesilmesiyle ısınma sorunu olduğunu vurgulayan kayaksever; “Düşünebiliyormusunuz su ihtiyacını gideremiyoruz. Bir çözüm üretilmez mi?” diyerek tepkilerini dile getirdiler.

 

Anayoldan Kayakmerkezine yapılan 10 km’lik yolun 5 metre olduğunu belirten uzmanlar; “Bu yol takriben 800 bin tl para ile parke taşı döşenmiş, 2 metre daha genişletilip 7 metre olsaydı ekstradan 320 bin tl daha masraf olurdu. Kayak merkezine gelenler mahsur kalmazdı” dediler.

Ömer ASLAN /www.balikligol.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.