banner2
Öne Çıkanlar Urfa Yetim Der toz Sugeldi Candeias

Karacabey Birlikspor 1-1 Karaköprü Belediyespor

Karaköprü Belediyespor TFF 3.Lig 3’üncü grupta Karacabey Birlikspor A.Ş. ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı.Karacabey Birlikspor ilk yarıda 39.Dakikada Aziz Ceylan ile 1-0 öne geçti.İlk yarı bu skorla kapandı. Kırmızı-Siyahlı ekip ise 49.Dakikada Alican Tez ile öne beraberliği buldu.Maç karşılıklı gollerle 1-1 bitti.

Bu sezon ilk defa çıktığı 3. Lig’de hedefleyen Karaköprü Belediyespor ligde inişli çıkışlı sonuçlar alan Karaköprü Belediyespor ligde kalmayı garantilemiş durumda.Temsilcimiz Karaköprü Belediyespor alınan bu beraberlikle puanını 33’e çıkarırıken Karacabey Birlikspor ise puanını 39’a çıkardı.Kırmızı Siyahlı ekip önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Büyükçekmece Tepecikspor’u konuk edecek. RUHA AJANS

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.