banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Türkiye Diyarbakır

İzmirdeki maçın ardından
Bank Asya 1. Ligde Güngören Belediyespora 1-0 yenilen Altayın teknik direktörü Coşkun Demirbakan, Bugünkü maç bir kazaydı dedi.

Demirbakan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, bugün aldıkları yenilgi için herhangi bir mazeretlerinin bulunmadığını ancak futbol oynamaya çalışan tarafın kendileri olduğunu söyledi.

Güngören Belediyesporun iyi bir direnç ortaya koyduğunu kaydeden Demirbakan, sözlerini şöyle sürdürdü:

Rakibimizin orta saha oyuncuları biraz daha üstünlük sağladı. Pozisyon değişikliği yapmamıza rağmen etkili olamadık. Takımı yavaş yavaş tanıdıkça çok daha iyi bir Altay izleyebileceğimizi söyleyebilirim. Futbolcular antrenmanda tanınmıyor. Maçlar futbolcular için büyük bir test. Çünkü oyuncular üzerlerinde baskıyla oynuyor müsabakalarda. Bir an önce eksikliklerimizi giderip, çok iyi Altay izletebileceğimize inanıyorum. Bugünkü maç bir kazaydı. Ancak bugün kaybederken kazandığımızı söyleyebilirim. Hatalarımızı gördük. Futbolcularım ellerinden geleni yaptı.

Geçen hafta Orduspor karşısında aldıkları galibiyette şans faktörünün yanlarında olduğunu söylediğini hatırlatan Demirbakan, Bu hafta şans yanımızda değildi. Ancak şansla müsabaka kazanacağımıza, şanssızlıkla maçı kaybetmeyi tercih ederim. Böylelikle hatalarımızın hasır altı edilmemesi gerçekleşecektir dedi.

-GÜNGÖREN BELEDİYESPOR CEPHESİ-

Güngören Belediyespor Teknik Direktörü Metin Altınay da yaptığı açıklamada, deplasmanda ilk puanlarını aldıklarını ve ilk gollerini attıklarını hatırlatarak, Buraya bunu hedefleyerek gelmiştik, bunu da başardığımız için mutluyuz. Futbolcu arkadaşlarımı tebrik ediyorum, galibiyette bizim de katkımız olduysa ne mutlu bize. Bu maçı unuttuk, Mersin İdmanyurdu maçını kazanıp, yolumuza devam etmek istiyoruz dedi.

Karşılaşmayı 2 bin 933 kişi izlerken, hasılat da 20 bin 435 lira oldu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.