banner2
Öne Çıkanlar Sanlıurfa Urfa URFASPOR Diyarbakır Faruk Çelik

İşte Urfaspor'da Gidenler ve Gelenler

PTT 1. Lig’de yeni sezona şampiyonluk parolasıyla girecek Şanlıurfaspor, transfer döneminde bir hayli yol kat etti. Geçtiğimiz sezon İstanbul Büyükşehir Belediyespor’u şampiyon yaparak Süper Lig’e taşıyan Cihat Arslan’ı takımın başına getiren Urfaspor’un Kulüp Başkanı Fethi Şimşek, 2014-2015 futbol sezonuna da iddialı gireceklerinin mesajını vermişti. Geçen sezonu hüsranla kapatan Şimşek ve yönetimi, yeni sezonda hedeflenen başarıya ulaşabilmek adına gerek transfer çalışmalarında gerekse diğer konulardaki çalışmalarda işi sıkı tutuyor.

 Kadro yenilendi

Yeni sezon için güçlü bir kadro kurmayı planlayan Şanlıurfaspor Transfer Komitesi, bu kapsamda Teknik Direktör Cihat Arslan’ın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürütüyor. Bugüne kadar iç transferde 10 futbolcu ile yollarını ayıran ve dış transferde de 10 futbolcuyu renklerine bağlayan Urfaspor, iç transferde ise 4 futbolcu ile anlaşma sağladı.

Gidenler; Onur Güney, Abdulhamit Yıldız, Ozan Tahtaişleyen, Mert Yüksel, Sezer Badur, Dilshod Rakhmatullaev, Mattias Mete, Nahir Oyal, Sankoh, Banahene.

Gelenler; Elazığspor’dan Rodrigo Tello, Fortuna Dusseldorf II’den Bekan Tugay Karadeniz, Helmond Sport’dan Serhat Koç, Manisaspor’dan Hüsnü Başkurt, Sivasspor’dan Abdulkadir Özgen, Adanaspor’dan Veli Kızılkaya, Trabzonspor’dan Gökhan Alsan ve Göksu Alhas, Fehiyespor’dan Kenan Karışık ve Adana Demirspor’dan Yusuf Akyel.

İç transferde anlaşama sağlananlar; Kaleci Fevzi Elmas, Youssef Yeşilmen, Şenol Akın ve Mustafa Aşan.

Urfastar

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.